2019: ‘De Val’ kan beginnen !

Inmiddels is een groot deel van de cast bekend. Er wordt nog hard gewerkt aan een professioneel technisch team. Dankzij de bijdrage van een tiental sponsors is de productie vrijwel veiliggesteld en kunnen we door met de productie van de film.
Er is nog steeds veel geld nodig, denk aan logistieke ondersteuning, catering, fotografie e.d. en in ieder geval nog een afronding van het basis-bedrag voor de technici van de opnames. Daarvoor is onze crowdfunding op Doneeractie nog steeds open. Alle sponsors zijn welkom bij de première van de film.

Wij hebben ook met de GGD contact over de distributie van de film, het zou namelijk heel tof zijn om de film als voorlichtingsfilm te laten zien op scholen.
Onze andere hoofdsponsor Bureau Klank is actief bij de begeleiding bij dit project op inhoudelijk vlak. We denken dat we hiermee een niet dagelijkse inhoudelijk sterke film op het doek gaan krijgen.

We beginnen in januari met de repetities en in maart gaan we opnemen. Tijdens de opnames zullen er verschillende video’s gemaakt die op deze pagina worden gepubliceerd.

doneeractie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright © 2023 devaldefilm.nl | Rock Band by Catch Themes