Over ons

Toen Laurian en Vera om de tafel gingen zitten, kwamen zij op het idee om een korte film te maken over mensen die leiden aan een depressie. Dit heftige thema hebben wij gekozen, omdat depressiviteit iets is wat de laatste tijd veel vaker voorkomt, zo ook in onze omgeving. Wij vinden ook dat hier een verkeerd beeld van geschetst is. Met deze korte film willen wij dat mensen depressiviteit uit een ander perspectief gaan zien.

Dit project is ontstaan als idee om ”even een film te maken”.  We wisten op dat moment niet wat we aangingen, ook wisten we niet hoe we een film moeten maken, dus waar moet je beginnen? Om daar wat meer inzicht in te krijgen vroegen we hulp aan onze bekende regisseur Hans Pronk. We komen elke week weken bij elkaar en bespreken de gang van zaken; hij houdt toezicht en begeleidt waar nodig.

Al gauw bleek dat wij dit project groter konden aanpakken, ja waarom ook niet? Zeker nu deze film handig bleek als schoolproject. Dit is ook hoe Jasmijn erbij is gekomen. Ons team wordt langzamerhand steeds meer uitgebreid. Het werd tijd om sponsors te zoeken, want zonder geld kan je simpelweg geen film maken. Wij hebben enkele bedrijven benaderd en die bleken al gauw enthousiast over ons project. Dit was echt het sein dat wij alles groots moesten aanpakken.
Op de oproep voor onze audities op 9 december kwamen heel erg veel aanmeldingen. Inmiddels is een groot deel van de cast bekend. We streven er naar om alles zo professioneel mogelijk aan te pakken en hebben enorm veel zin in de opnames die in maart 2019 staan gepland.  

Verder willen wij alvast iedereen bedanken die geld heeft gedoneerd om dit fantastische project waar te maken. Hiermee laat je niet alleen onze droom uitkomen, maar je helpt ook om depressie meer bespreekbaar te maken. We houden jullie op de hoogte over ons project.

Laurian en Jasmijn.

Copyright © 2019 devaldefilm.nl | Rock Band by Catch Themes